Budo4All

Budo4All

– selvforsvar uden kast

BUDO4ALL

Selvforsvar uden kast – mere skånsomt for kroppen


Selvforsvar uden kast


Har du problemer med et knæ, din ryg eller føler du bare ikke, at din krop kan holde til kast? Så er dette hold for dig!
Tachi Ryu Ju-Jitsu


Træningen består af effektive arm- og håndledslåse, stranguleringer, samt tryk, slag og spark mod sårbare punkter. Der trænes forsvar imod fx kvælergreb, omklamring, slag, spark og knivstik. Samlet set giver det et effektivt selvforsvarssystem, der hedder Tachi Ryu Ju-Jitsu.


BEMÆRK: Du behøver ikke at have skavanker eller handicap for at træne med. Det kan fx være, at du blot vil undgå kast. Det kan også være, at du kun har mulighed for at træne om onsdagen. Du skal blot vide, at træningen tager udgangspunkt i en reduceret fysisk formåen.


Holdets træner har selv både en knæ- og en hofteprotese. Det giver et godt kendskab til begrænsninger. Men også til, hvad der stadig kan udføres på trods af et par handicap. Han ved, hvor besværligt det er at komme op og ned på gulvet. Derfor trænes der ikke teknikker, hvor du ender med at ligge ned (der trænes ganske få efter flere års træning).


Holdet er både for mænd og kvinder. Du kan træne med på holdet, hvis du:


  • døjer med fx knæ-, hofte- eller rygproblemer.
  • har knæ-, hofte eller benprotese.
  • har slidgigt i fx knæ, hofte, fingre eller tæer.
  • bare gerne vil undgå kast.
  • har lyst til at lære effektivt selvforsvar.


SE EKSEMPLER PÅ TEKNIKKER HER >


Der er også gradueringer (bælteprøver) i Tachi Ryu Ju-Jitsu. Bælterne er: gul, orange, grøn, blå, lilla, brun, brun/sort, sort/hvid og sort.

Træningstider

 

Holdet træner en gang om ugen

 

Onsdag: kl. 18.30-19.30


Gratis prøvetimer: 17. 24. og 31. januar

 

 

Priser

 

125 kr. pr. md.

Indmeldelse koster 100 kr.