OM BUDOKAN

HVEM ER VI?

Den glade mand forrest i billedet er vores cheftræner, Finn Jensen. Han har trænet Ju-Jitsu (selvforsvar) i 37 år og har udviklet træningsprogrammerne på vores forskellige hold. Instruktørteamet består derudover af yderligere tre sortbælter.

Vi tager træningen seriøst. Det kan godt gøres med sved på panden og smil på læben. Så uanset om du kommer for at give den max gas eller hyggetræne, vil der være plads til dig. Vi lægger vægt på et sikkert og trygt træningsmiljø.

Klubbens sociale liv er vigtigt. Du vil derfor også have mulighed for at deltage i arrangementer udover den almindelige træning.

De første skridt til noget nyt kan være svære – især når det gælder kampsport og selvforsvar. Vi vil godt invitere dig ud af komfortzonen og ind på måtten ...

Du behøver ikke at være i topform for at begynde. Og nej, du er ikke for gammel! Du bliver heller ikke smidt rundt af erfarne eksperter fra dag 1.

Hvad sker der? Hold dig opdateret på vores Facebookside

Kommende begivenheder

7

Black Belt Camp

Fællestræning i Hedensted Ju-Jitsu Klub

Kursus for medlemmer af IDA

Kl. 10.00-12.15 i vores klublokaler

21

Graduering

Kl. 09.00-12.30 i Hedensted Ju-Jitsu Klub

28

Intermediate Tonfa

Tid: 13.00-16.00 i Hedensted Ju-Jitsu Klub

28

Vi glæder os til at bygge videre på klubbens positive udvikling. I 2020 vil vi særligt arbejde for flere medlemmer til seniorholdet og Budo4All. Vores juniorhold og Budokids har nemlig 42 medlemmer – og her tager vi nye ind via venteliste.

Initiativprisen i Randers Kommune

Vores udvikling er blevet bemærket uden for vores egne lokaler.  Ved et stort eventshow i Arena Randers fik vi, den 1. februar 2019, tildelt Initiativprisen i Randers Kommune.

Vi har udviklet helt nye træningsprogrammer, oprettet nye hold og oplevet en meget stor fremgang af medlemmer.

Ses vi?

Vi bliver så glade, når der kommer nye :-)

BUDOKAN

Messingvej 35

8940 Randers SV

Prøv gratis første gang

Du kan prøve træningen gratis inden du beslutter dig for indmeldelse.

Cheftræner Finn Jensen

E-mail: info@ju-jitsu.net