OM BUDOKAN

HVEM ER VI?

Den glade mand forrest i billedet er vores cheftræner, Finn Jensen. Han har trænet Ju-Jitsu (selvforsvar) i 36 år og har udviklet træningsprogrammerne på vores forskellige hold. Instruktørteamet består derudover af yderligere tre sortbælter.

Vi tager træningen seriøst. Det kan godt gøres med sved på panden og smil på læben. Så uanset om du kommer for at give den max gas eller hyggetræne, vil der være plads til dig. Vi lægger vægt på et sikkert og trygt træningsmiljø.

Klubbens sociale liv er vigtigt. Du vil derfor også have mulighed for at deltage i arrangementer udover den almindelige træning.

De første skridt til noget nyt kan være svære – især når det gælder kampsport og selvforsvar. Vi vil godt invitere dig ud af komfortzonen og ind på måtten ...

Du behøver ikke at være i topform for at begynde. Og nej, du er ikke for gammel! Du bliver heller ikke smidt rundt af erfarne eksperter fra dag 1.

Hvad sker der? Hold dig opdateret på vores Facebookside

Kommende begivenheder

Første aften med gratis prøvetimer

Kom og prøv træningen på vores hold for juniorer (10-15 år) eller seniorer (+15 år).

Gratis prøvetimer på onsdagsholdene

Vi tilbyder også gratis prøvetræning på vores hold for de 7-10-årige. (Budokids) og på holdet uden kast (Budo4All).

Graduering i Hedensted

Denne lørdag er der fælles graduering i Hedensted Ju-Jitsu Klub.

Vi glæder os til at bygge videre på den positive udvikling i 2019. Især vores hold uden kast og Budokids har fået mange nye medlemmer. Men også juniorholdet har fået en fin tilgang af nye medlemmer i løbet af efteråret.

Gratis prøvetimer på alle hold

Den 15. januar er første aften, hvor helt nye kan prøve træningen hos os. Denne aften har vi træning for juniorer (10-15 år) og seniorer (+15 år).

Den 16. januar kan helt nye prøve træningen på vores hold for de 7-10-årige (Budokids) og på holdet, hvor der ikke trænes kast og nedtagninger (Budo4All).

På vores juniorhold og seniorhold kan du prøve træningen gratsi 4 gange

På Budokids og Budo4All kan du prøve træningen gratis 2 gange.

Ses vi?

Det koster ikke noget at prøve træningen hos os, så vi håber at se dig til prøvetræning i januar.

BUDOKAN

Messingvej 35

8940 Randers SV

Få prøvetimer i januar

Du kan få gratis prøvetimer på vores forskellige hold i januar.

Cheftræner Finn Jensen

E-mail: info@ju-jitsu.net