OM BUDOKAN

HVEM ER VI?

Den glade mand forrest i billedet er vores cheftræner, Finn Jensen. Han har trænet Ju-Jitsu (selvforsvar) i 37 år og har udviklet træningsprogrammerne på vores forskellige hold. Instruktørteamet består derudover af yderligere tre sortbælter.

Vi tager træningen seriøst. Det kan godt gøres med sved på panden og smil på læben. Så uanset om du kommer for at give den max gas eller hyggetræne, vil der være plads til dig. Vi lægger vægt på et sikkert og trygt træningsmiljø.

Klubbens sociale liv er vigtigt. Du vil derfor også have mulighed for at deltage i arrangementer udover den almindelige træning.

De første skridt til noget nyt kan være svære – især når det gælder kampsport og selvforsvar. Vi vil godt invitere dig ud af komfortzonen og ind på måtten ...

Du behøver ikke at være i topform for at begynde. Og nej, du er ikke for gammel! Du bliver heller ikke smidt rundt af erfarne eksperter fra dag 1.

Hvad sker der? Hold dig opdateret på vores Facebookside

Kommende begivenheder

4

Kursus for Budokids og juniorer

Træning og reaktionsbane.

Kursus for Budokids og juniorer

Træning lørdag formiddag.

5

Kursus for seniorer og Budo4All

Træning lørdag eftermiddag.

5

Træning tirsdag, onsdag og torsdag

Træning for skoleelever i efterårsferien.

UGE

42

Vi glæder os til at bygge videre på den positive udvikling i 2019. Især vores hold uden kast og Budokids har fået mange nye medlemmer. Men også juniorholdet har oplevet en stor tilgang af nye medlemmer i sæsonen 2018-2019.

Initiativprisen 2018

Vores udvikling i løbet af 2018 er blevet bemærket uden for vores egne lokaler.  Ved et stort eventshow i Arena Randers fik vi, den 1. februar, tildelt Initiativprisen 2018 i Randers Kommune.

Vi har udviklet helt nye træningsprogrammer, oprettet nye hold og oplevet en meget stor fremgang af medlemmer.

Ses vi?

Vi bliver så glade, når der kommer nye :-)

BUDOKAN

Messingvej 35

8940 Randers SV

Prøv gratis første gang

Du kan prøve træningen gratis i august.

Cheftræner Finn Jensen

E-mail: info@ju-jitsu.net